Haluamme, että viihdytte vieraanamme ja matkanne sujuu mukavasti ilman ikäviä yllätyksiä. Ole hyvä ja tutustu lomakohteen varaus- ja vuokrausehtoihin ennen kohteeseen saapumista. Ethän epäröi olla yhteydessä meihin, mikäli teillä ilmenee kysyttävää.

Perehdythän myös lomakohteessa olevaan kohdetauluun, josta löytyy tarkempia oleskeluun liittyviä ohjeita kohteen turvallisuustekijöistä ja kohteen erityispiirteistä.

Vuokrauksen tekeminen ja maksu
Noudatamme seuraavia ehtoja välittämiemme lomakohteiden tilaamisessa, varaamisessa ja peruuttamisessa. Ehdot tulevat sitoviksi asiakkaan tehtyä varauksen LeviRoyal Oy:n kautta.

Asiakas hyväksyy ja sitoutuu noudattamaan lomakohteen varaus- ja vuokraehtoja varauksen vuokra-aikana. Varaus voidaan tehdä netissä, puhelimella tai sähköpostilla, jolloin vahvistus varauksesta lähetetään asiakkaan sähköpostiin. Asiakkaalla tulee olla voimassa oleva vastuu-vakuutus. Varaajan tulee olla täysivaltainen.

Asiakkaan tulee maksaa varauksen yhteydessä tilaamansa kohteen vuokrahinta ja lisäpalvelut joko verkkopankissa, luottokortilla tai tilisiirrolla, ellei asiakkaan kanssa toisin sovita. Mikäli asiakas ei hoida maksuja ajallaan, LeviRoyal Oy voi peruuttaa varauksen ilman erillistä ilmoitusta. Huomioithan, että maksamatta jättäminen ei ole peruutus.

Avainten luovutus
Varausvahvistuksen yhteydessä asiakas saa sähköpostilla ohjeet loma-asunnon avaimen luovutukseen.

Tulopäivänä sisäänkirjautuminen alkaen klo 16.00. Lomakohteen avaimet luovutetaan käyttöön osoitteessa Keskuskuja 5, LeviRoyal Oy:n toimistolta vastaanotosta tai toimiston ollessa suljettuna avaimen saa käyttöön vastaanoton yhteydessä olevasta lukollisesta avainsäilöstä. Mikäli olette saapumassa aukioloaikojen ulkopuolella, saatte tekstiviestillä ohjeet avainten noutoon ennen saapumistanne. Päivystyspuhelimemme palvelee toimiston aukioloaikojen ulkopuolella 24h.

Lähtöpäivänä uloskirjautuminen viimeistään klo 11.00. Lomakohteen avaimet tulee lähtiessä palauttaa vastaanottoon / tai vastaanotossa olevaan lukolliseen laatikkoon. LeviRoyal Oy:llä on oikeus periä avainten katoamisesta ja uudelleen sarjoittamisesta aiheutuneet kulut asiakkaalta. Asiakkaan laiminlyödessä uloskirjautumisaikaa, veloitamme 45 euroa (sis. alv.) jokaiselta alkavalta tunnilta, mikäli siivousliike ei pääse aloittamaan huoneistossa siivousta.

Lomakohteeseen jääneiden tavaroiden lähetyksestä asiakkaalle veloitetaan, 35,00 eur + lähetyskulut.

Vuokrakohde
Vuokraan sisältyy varatun lomakohteen käyttöoikeus varatulle ajalle. Hintaan sisältyvät normaalit energiakulut, kalusteet, keitto- ja ruokailuastiat, ruokailuvälineet, patjat, peitot ja tyynyt. Hintaan sisältyvät astianpesuaineet sekä wc-(2 rll/varaus) ja talouspaperit (2 rll/keittiö/varaus). Asiakas huolehtii itse vuokra-aikana lisätarvikkeiden hankinnasta. Myös polttopuut sisältyvät kohteen vuokrahintaan.

Liinavaatteet ja pyyhkeet
Liinavaatteet ja pyyhkeet eivät sisälly vuokraan, ellei lomakohteen kuvauksessa toisin mainita. Asiakkaan on käytettävä lakanoita ja tyynynpäällisiä.

Liinavaatteet ja pyyhkeet voi tilata varauksen yhteydessä (liinavaatesetti; sisältäen aluslakanan, pussilakanan, tyynyliinan, käsipyyhkeen, kylpypyyhkeen sekä lisäksi kohteeseen keittiöpyyhkeen ja lattiapyyhkeen). Myöhemmin tilatut liinavaatteet ja pyyhkeet tulee tilata viimeistään 2 vrk ennen majoittumista sähköpostilla info@leviroyal.com.

Mikäli liinavaatteet ja pyyhkeet joudutaan kuljettamaan huoneistoon jälkikäteen perimme 30,00 euron (sis. alv.) lisämaksun. Lomakohteen siivouksesta loman aikana huolehtii asiakas itse, mikäli asiakas ei ole tilannut päiväkohtaista siivousta.

Siivous
Lähtösiivous sisältyy varauksen hintaan.

Huomioittehan kuitenkin seuraavat asiat lähtiessä:

– Roskat on viety jäteastiaan
– Pullot on kerätty yhteen paikkaan
– Huonekalut ovat niillä paikoilla kuin saapuessakin
– Likaiset astiat astianpesukoneessa, kone voi jäädä päälle.

Huonekalut
Huonekalujen siirtely kohteissa on kiellettyä. Mikäli huonekaluja on siirrelty (esim. ruokapöytä kannettu toiseen paikkaan tai sohva käännetty toisinpäin) on asiakas korvausvelvollinen siirrosta aiheutuneista kuluista 45 eur (sis. alv.) / alkavalta tunnilta.

Henkilömäärä
Lomakohteessa saa majoittua varausvahvistuksessa ilmoitettu henkilömäärä. Majoituskohdetta ei saa käyttää useampi henkilö kuin mitä on ilmoitettu, ellei asiasta toisin sovita. Teltan, asuntoauton, asuntovaunun tai vuokrattavien palveluiden (esim.kylpypalju) käyttö loma-asunnon tontilla ilman omistajan lupaa on kielletty.

Huomautus
Kaikki huomautukset liittyen lomakohteen varustukseen tai kuntoon on osoitettava välittömästi niiden ilmaannuttua suoraan joko sähköpostilla info@leviroyal.com tai vikalinkistä www.leviroyal.com/yhteystiedot. Asiakas menettää oikeuden mahdollisiin hyvityksiin, mikäli asiakas ei ole ollut yhteydessä vuokra-aikana LeviRoyal Oy:n. Jälkikäteen tulleita puutteita ei huomioida. Pyrimme löytämään molempia osapuolia tyydyttävän ratkaisun lomakohteen vuokraus aikana.

Lomakohteissa on internet yhteys ja niissä esiintyvät häiriöt tulee ilmoittaa välittömästi LeviRoyal Oy:lle ja ne pyritään korjaamaan mahdollisimman pian. LeviRoyal Oy ei myönnä hyvityksiä vuokran hinnasta mahdollisten internet- yhteydessä esiintyvien häiriöiden tai sen toimimattomuuden perusteella.

Korvausvelvollisuus ja vahingot
Asiakkaiden tulee ilmoittaa sisäänkirjautumisen yhteydessä luottokorttitietonsa vahinkovakuuden tai muiden mahdollisten vierailusta aiheutuneiden lisäkulujen kattamiseksi, mikäli majoituspaikka näin vaatii. Asiakas on velvollinen korvaamaan vuokrakohteelle tai sen irtaimistolle oleskelunsa aikana tahallisesti tai tahattomasti aiheutuneet vahingot. Aiheutuneet vahingot tulee ilmoittaa välittömästi sähköpostilla kirjallisesti info@leviroyal.com. Aiheutuneista vahingoista tehdään kustannusarvio kirjallisesti ja veloitus tehdään asiakkaan luottokortilta. Mikäli luottokortti ei toimi, lähetetään asiakkaalle lasku.

Mikäli varaaja kadottaa, hukkaa tai ei palauta avaimia/avaimen vastaa hän kaikista uudelleen sarjoittamisen kuluista ja aiheutuneesta työstä. Aiheettomasta palohälytyksen kuluista vastaa kohteen vuokralainen.

Vastuu vahingosta määräytyy yleisten vahingonkorvausta koskevien periaatteiden mukaan.

Lemmikkieläimet ja tupakointi
Lemmikkihuoneistoja on rajoitettu määrä ja lemmikit ovat tervetulleita vain näihin lomakohteisiin. Huomioithan, että lemmikkien tuonti on kielletty muihin kohteisiin. Lemmikkieläinkielto ei valitettavasti takaa sitä, että kohde soveltuu allergisille. Asiakas huolehtii lemmikkieläimen jätöksien korjaamisesta kohteen ympäristöstä ja on vastuussa mahdollisesta lemmikin vuokrakohteelle tai sen irtaimistolle aiheuttamasta vahingosta sekä mahdollisista pesulakuluista.

Tupakointi lomakohteessa on ehdottomasti kielletty. Mikäli huoneistossa on tupakoitu tai pidetty lemmikkieläimiä ilman lupaa, on asiakas velvollinen korvaamaan siivouksesta aiheutuneet lisäkustannukset. Minimissään 500 euroa (sis.alv.)

Varauksen peruuttaminen

Peruutus on aina tehtävä kirjallisesti, sähköpostilla osoitteeseen info@leviroyal.com.

Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, jolloin tieto peruutuksesta on tullut LeviRoyal Oy:lle. Toimisto ajan klo 9.00 – 17.00 ulkopuolella ilmoitettu peruutus katsotaan tapahtuneeksi seuraavana päivänä. Peruutuksesta peritään asiakkaalta kuitenkin aina varauksen kokonaishinta. Lisäpalveluita ei peritä.

Jos lomakohdetta ei oteta vastaan tai se otetaan vastaan myöhästyneenä, asiakkaalla ei ole oikeutta vuokran palautukseen. Jos asiakas keskeyttää varauksensa ja poistuu lomakohteesta ennen vuokra-ajan päättymistä, ei käyttämättä jääneeltä ajalta makseta korvausta eikä asiakas ole oikeutettu vuokran palautukseen. Mikäli asiakas ei saavu majoituskohteeseen varauspäivänä klo 00.00 mennessä, eikä ole ilmoittanut, että saapuisi myöhemmin, perutaan varaus automaattisesti.

Loma-asunnon vuokraus eteenpäin
Loma-asunnon edelleen/jälleen vuokraus kolmannelle osapuolelle on ehdottomasti kielletty, ellei toisin ole asiasta sovittu. Loma-asunnon vuokrasopimus purkautuu välittömästi, mikäli väärinkäytöstä havaitaan.

LeviRoyal Oy:n oikeus peruuttaa varaus
Mikäli kyseessä on ylivoimainen este (force majeure), LeviRoyal Oy voi peruuttaa varauksen. Asiakkaalla on tällöin oikeus saada maksamansa vuokrausmaksu takaisin kokonaisuudessaan.

Jos varaus joudutaan keskeyttämään asiakkaan häiriökäyttäytymisen takia, niin maksuja ei palauteta.

LeviRoyal Oy ei ole velvollinen korvaamaan luonnonolosuhteista, hyönteisistä, myyristä, odottamattomista sään vaihteluista, rakennustöistä naapuritonteilla tai kolmannen osapuolen aiheuttamista ongelmista asiakkaalle mahdollisesti aiheutuvaa haittaa tai kuluja.

Sovellettava laki ja riitojen oikeuspaikka
Sopijapuolet pyrkivät ratkaisemaan sopimuksesta syntyneet riidat keskinäisin neuvotteluin. Mikäli neuvotteluissa ei päästä sopimukseen, riidat ratkaistaan Lapin käräjäoikeudessa. Sopimukseen sovelletaan Suomen lakia.

Kaikissa tapauksissa, ongelmien ilmaantuessa pyydämme kääntymään välittömästi puoleemme.

Kehittääksemme toimintaamme, toivomme saavamme palautetta suoraan info@leviroyal.com.

Hyvää lomaa ja tervetuloa Leville!